Van különbség a C-vitaminok között

A C-vitamin jótékony hatásai és fontossága napjainkban széles körben ismertek, azt azonban már kevesebben tudják, hogy a C-vitamint a szervezet csak rövid ideig tárolja. Mivel az emberi szervezet nem képes a C-vitamin előállítására, így a napi táplálékkal kell gondoskodnunk a beviteléről. Ha azonban valamiért fokozott C-vitamin szükséglet áll fenn, úgy szükség lehet a pótlására is.

Nem minden C-vitamin egyforma: a különbség nem csupán abból áll, hogy mennyi C-vitamint juttatunk be a szervezetbe, és abból mennyi hasznosul. A százalékos adatokon felül lényeges különbség lehet a készítmények között az is, hogy az adott hatóanyagtartalmú készítményből felszívódó C-vitamin egy gyorsan lecsengő hatóanyag löketként éri a szervezetet vagy fokozatos hatóanyag-felszabadulást lehetővé téve, elnyújtott ütemben biztosítja a C-vitamint. Érdemes olyan C-vitamin tartalmú terméket választani, mely lassú felszívódása révén folyamatos C-vitamin ellátást tud biztosítani a szervezetnek.

Hogyan működik a réteges időszemcse (Time Pearl™) technológia?

A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula egy hosszan tartó felszívódást biztosító C-vitamin, aminek a hátterében a speciális kialakítású időszemcsék állnak. A kapszulában található réteges felépítéssel rendelkező apró szemcsék olyan C-vitaminnal töltött részecskék, amikből szabályozott és ismert ütemben szabadul fel a hatóanyag.

Ezen ötletes működési elv áll a Cetebe hosszan tartó hatásának hátterében, aminek segítségével akár 12 órán át biztosít folyamatos C-vitamin ellátást a szervezet számára.

 

 

A C-vitamin rétegről rétegre szabadul fel a szervezetben, így biztosítva a folyamatos, több órán keresztül történő C-vitamin-ellátást a nap folyamán.

Folyamatos C-vitamin ellátás

A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula speciális „időszemcse technológiájának” köszönhetően a C-vitamin fokozatos kibocsátásával, közel teljes mértékben felszívódik, így a szervezet jobban tudja felhasználni a bevitt mennyiséget, a biohasznosulása átlagosan 98,6 %-os.

Ismerje meg a Cetebe termékeket

A Cetebe termékcsalád a jól bevált nyújtott hatású TIME PEARL™ (időszemcse) technológiával készült C-vitamint tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy a C-vitamint kis adagokban juttassuk a szervezetünkbe az egész nap folyamán.

    Vény nélkül kapható gyógyszer*                            Étrend-kiegészítő

Az időszemcsék működése