Vásárlás most

Cetebe Immuntrio étrend-kiegészítő kapszula

A Cetebe étrend-kiegészítő kapszula C-vitaminja kiegészül az immunrendszer megfelelő működéséhez szintén fontos D-vitaminnal és cinkkel is. Mindhárom összetevő fontos szerepet játszik az immunrendszer normál működésének támogatásában.

  • 300 mg hosszan felszívódó C-vitamin

  • 10 µg D3-vitamin

  • 10 mg cink

Vásárlás most

PÓTOLHATATLAN VAGY, EZÉRT VIGYÁZZ MAGADRA!

Hatékony támogatás az immunrendszernek

Immunrendszerünk folyamatosan arra törekszik, hogy megvédjen minket a vírusoktól, baktériumoktól, de vannak olyan időszakok vagy helyzetek, amikor nagyobb megpróbáltatásnak van kitéve, és fokozottabb teljesítményre kényszerül.

TV reklám

C-vitamin + D-vitamin +cink kombinációt?

Különösen ajánlott az immunrendszer támogatására az alábbi esetekben, mert ezek fokozottan igénybe veszik az immunrendszerünket:

Stressz

Alváshiány

Kiegyensúlyozatlan étrend (különösen a cink és a C-vitamin hiánya)

Intenzív testmozgás

Hideg/száraz időjárás

Hogyan működik a Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula?

  • A C-vitamin, a D-vitamin és a cink hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A C-vitamin fontos szerepet játszik a veleszületett immunrendszer működésében, és többek között támogatja a szervezet első védelmi vonalát.

  • A cink támogatja a nem specifikus védekező mechanizmusokat és a szerzett immunitást is.

  • A D-vitamin immunrendszerre kifejtett hatása rendkívül sokrétű, számos klinikai vizsgálat foglalkozik vele.

Hatóanyag

Aszkorbinsav (C-vitamin), D-vitamin és cink

Termékkategória

Étrend-kiegészítő

Adagolás

Napi 1 kapszula

60 Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula

A Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula 300 mg C-vitamint, 10 μg D3-vitamint és 10 mg cinket tartalmaz.

Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), zselatin, cink-glükonát, fényezőanyag (sellak), szacharóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz és pálmamagolaj), kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid, sztearinsav), módosított keményítő, színezék (riboflavin), savanyúságot szabályozó anyag (borkősav), antioxidánsok (nátrium-L-aszkorbát, DL-alfa-tokoferol), közepes szénláncú trigliceridek, kolekalciferol.

A Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.